July 25, 2011

Majlis cukur jambul..=D

Weekend lepas aku and 4 org sekawan telah meredah ke PJ..
Tak pernah aku pergi umah Wana drive sendiri!
Kira superbla kan..haha
Thanks to YANIE  and KAK SHA yg sudi menjadi tour guide..eceh..=P
Sampai je sana,ada marhaban..mmg best group dorang nyayi..
Pastu berjumpala dgn AINNUR yg dah sekian lama sampai dulu dr kami..

Perkara pertama yang aku pikir..masakan mak Wana...
Ohh..sampai bila2 aku takkan lupa..
Tempoyak mak dia wat SEDAP weh!!!
Ok,lupakan sal makanan kejap..hekhek...

Inila baby aka anak buah Wana yang first!
Comel gile!
Nama:Humairah (full name taktau..haha)
Jadi kami berempat pon beriya la tangkap gamba baby ni..

Yang pakai baju kuning tu tak kenal..
Humaira yang pakai bj putih..comel!


From left:Ainnur,Kak Sha,Wana,Aku and Yanie tomeyyy!=P

Makan mmg tak hengat duniala kan....DURIAN tuh!!


LASTLY............

Standarlakan Fadzlina mmg menggatal campur meroyan..
Try test dukung baby...
OK,masih lagi kekok!!hahahahaha!!

Okla tu~
heeeeeeeeee~

OK off!
Next time aku update lagi yaw.
tata~








3 comments:

  1. ak br terbaca post ne....sweet nyer pegang baby...hahahahhaha

    ReplyDelete